subota, 18. travnja 2009.

Moram i ovo podijeliti sa vama...

Drage moje, ne znam da li se vama dešava da ujutro dok se još budite imate osjećaj da će vam se nešto lijepo desiti tog dana. Ja sam takav osjećaj imala jučer ujutro. Jednostavno, još se nisam ni razbudila kako treba a čini mi se da bih mogla pjevati....hahahaha... Sreća pa je razum prevladao, jer kad bih ja zapjevala, vjerovatno bi se mnogi upitali da mi se nije nešto loše desilo....
Elem, još ne otvaram oči, prizivam Glavnog i zahvaljujem mu se što mi dan počinje veselo... Znam...rekoh...to je tvoje djelo...i hvala ti na tome...
Jutro prolazi a ništa se ne dešava....Dobro...dan je pred nama...možda mi se posreći neka lijepa ideja za čestitku ili neku ogrlicu...Možda je to moje veselje...
Ništa od toga ali zato dolazi poštar, sad se i on navikao da mi osim računa dolaze čestitke, materijal, candy...itd ..Kaže on meni..."Ovaj put iz Zagreba"...hahahaha...Ma poštar sve zna i pamti...Onda onako usput prokomentira..."Lijepo je danas u ovo ludo vrijeme imati prijatelje"..
i pruži mi kovertu...Ne sjećam se jesam li ga uopšte pozdravila, zatvaram vrata i otvaram kovertu i nalazim ovo

Moja draga prijateljica komar uz čestitku je stavila i ovu Pohvalnicu...Jako sam se obradovala, a riječi na pohvalnici su divneeeeee...Hvala ti komar puno....puno... kiss

Divno je imati prijatelje koji te cijene i vole...To je pravo bogatstvo....

Lijep pozdrav svima i za kraj jedna divna misao a ja je koristim često.
Vidio sam čovjeka bez osmjeha pa sam mu poklonio jedan

Vaša Phoenix

Broj komentara: 11:

  1. Glad that you were feeling better with your great mail.

    OdgovoriIzbriši
  2. Čestitke, nisi dobila pohvale kar tako.

    moi

    OdgovoriIzbriši
  3. Draga Phoenix, danas je veliko bogatstvo >navika< da liježeš u krevet s nadom, a probudiš se s veseljem! Družeći se s tobom vidim da je i to moguće - a ti lijepo razmisli kako si do toga došla i napiši knjigu modernog naslova "Gola istina" :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Čestitam za pohvalo in želim še veliko tako lepih dni in trenutkov.
    Čestitka od prejšnje objave je prekrasna.

    OdgovoriIzbriši
  5. Joj, sto me ovo dirnulo!
    Ti si to zasluzila svojom plemenitoscu, a Komar je divan prijatelj, samo da pozelis, i za nju vazi sve sto je napisala Tebi.

    Bas sam srecna, sto imam priliku blogovati i druziti sa sa vama bar virtuelno, cast mi je!

    OdgovoriIzbriši
  6. Draga Phoenix.Sada mi je neopisivo drago što sam se tebi obratila za pomoć.Vidim da te i drugi blogeri neizmjerno cijene.Bila sam samo slovo na tvom ekranu a ti si mi ipak pomogla.HVALA!Stvarno si zaslužila ovo priznanje.P.S.Moj kompjutoraš mi je izbrisao stari blog i napravio novi(ja sam na starom nešto zabrljala)pa ti šaljem novi link i adresu.http://pinksandra.blogspot.com sandrapink0@gmail.com puuuno pozdrava od Sandre!

    OdgovoriIzbriši
  7. Hvala vam mnogo svima....Jako sam sretna.
    Cmokić
    Phoenix

    OdgovoriIzbriši
  8. Draga Sandra,
    Vidim da imaš novi izgled bloga, već sam provjerila dokle si stigla.
    Ja to pratim redovno.Hvala i tebi što imaš lijepo mišljenje o mojoj malenkosti.Nisam ja baš nešto posebno, vidjećeš koliko su blogeri spremni pomoći.
    Ako imaš još pitanja...ili bilo što te zanima, javi se ili ovako ili još bolje putem e-mail-a
    Sretno i lijep pozdrav
    Phoenix

    OdgovoriIzbriši
  9. Imam još jedno priznanje juče su mi izbrisali i tvoju mail adresu pa te molim ako nije problem da mi ponovo napišeš.puno pozdrava.Sandra.P.S.Oprosti što toliko gnjavim.

    OdgovoriIzbriši
  10. Sandra...evo ti e-mail
    info.mag.design@gmail.com
    LP
    Phoenix

    OdgovoriIzbriši

Welcome to my world.....of crafting that is.
I am glad you stopped by.
Your comments are welcome and
appreciated.