ponedjeljak, 24. siječnja 2011.

Provjera putem riječi????

Drage moje,
mada imam jako malo slobodnog vremena, skoro pa svaki dan virnem iliti škicnem na vaše blogove.
Nekada ostavim komentar a nekada jednostavno ne stižem...žao mi je zbog toga i nadam se da ću se popraviti...:))
Dakle pratim vaš rad, nekada je to bilo mnogo lakše jer nas i nije bilo tako puno, međutim to je sada zaista puno blogova(što me raduje) koje hoću da vidim i uživam u vašem radu. Nekada i ne stignem sve pogledati...ali uglavnom pratim.
Dakle, vremena malo a htjela bi da prokomentiram...ne samo ono reda radi..."prekrasno" nego da zaista kažem nešto "pametno"...
I tako napišem komentar...a onda mi se pojavi ona provjera putem riječi...bljak....e to zaista mrzim...pa po nekoliko puta dok ne ubodem pravo slovo...A to, morate priznati uzima vrijeme za neki drugi komentar na nekom drugom blogu...

Zato vas molim isključite ovu kontrolu...
Ako ne znate kako da uradite...nudim vam ovu kratku uputu...

Znači, odete na "Postavljanje sadržaja"...kliknete na "Postavke", pa na "Primjedbe"


Spustite se niže do ovog obilježenog i kliknite na NE....i završite klikom na dnu "Spremite postavke".

Od kada imam ovaj blog isključena mi je ova provjera...od tada pa sve do danas nisam imala niti jedan spam.
Ne znači da neću imati nikada...ali ako se pojavi uključujem ponovo provjeru putem riječi.
Ovaj mali baner će stajati na desnoj strani mog bloga...da vas podsjeti...:)

Lijep snježni pozdrav
vaša

22 komentara:

  1. Nadam se da će ovaj post pročitati svi oni koji još nisu uključili ovu opciju. Užasan gubitak vremena je tipkanje riječi, blogeri bi trebali jedni drugima olakšati komentiranje i opčenito pristup na njihove stranice.
    Hvala tebi što si ovako lijepo sve objasnila,vjerujem da će te ostale blogerice poslušati.

    Pusa.

    OdgovoriIzbriši
  2. 158 254 pusa za ovo:)))....
    mene beskrajno nervira ta opcija a što je najbolje uopće ne znam njenu svrhu......jer kod mene funkcionira i bez provjere,još mi niko nije pojeo komp (osim zuba vremena).....
    M..
    c/p gumbić?.... mogu li ,mogu li!!!!!

    OdgovoriIzbriši
  3. Drago mi je da pratiš naše blogove, iako bi ja vrlo rado vidjela nešto od tvojih prekrasnih radova :)))
    Slažem se s tobom...i mene živcira provjera putem riječi!
    Lp

    OdgovoriIzbriši
  4. Hvala za podršku objema...
    Mare, dugmić uzmi...može i gumbić..
    on i onako "šeta" blogerskim svijetom...
    pusa 2x

    OdgovoriIzbriši
  5. Joj draga Sanja...ti me baš prozva...mislila sam da se izvučem sa ovim postom...šala..:))
    u toku je moj rad...biće toga dosta..
    pusa

    OdgovoriIzbriši
  6. Moram priznati da je ovo opcija koja me beskrajno živcira i koju nisam imala uključenu u početku na svom blogu... Onda su počeli stizati nadasve čudni generički komentari u obliku spama tj. reklama za ovakva i onakva seksualna i ina pomagala i lijekove i sl. Otkako imam provjeru riječi, nemam tih problema i nije me frka ni oko virusa koji se događaju na blogovima...
    Kao i u stvarnom životu, better be safe than sorry! :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Istina je što Izzy kaže, ova je opcija odlična u toliko što ti ne može doći nikakav spam u sandučić. No, slažem se i sa svima ostalima, kako je izuzetno iritantno stalno tipkati neke lozinke. Ja sam davno isključila ovu opciju na hobbychicu, ali potpuno razumijem sve one koji se na taj način štite od spam komentara.

    OdgovoriIzbriši
  8. Ja sam davno isključila i za sad (da pokucam...) nisam imala problema, ali da me nekad kad nemam previše vremenqa naživcira, to da!! :)) Pusa!

    OdgovoriIzbriši
  9. Proverila sam i kod mene je iskljuceno. Ako ipak nije tako, javi mi kada budes nesto pisala na njemu. Tako cu biti sigurna da je ok. Pusa i hvala ti. Ja nemam problema sa virusima, kod mene se sve cisti automatski, a valjda se i plase mene.....hehehheehhe

    OdgovoriIzbriši
  10. Drage moje Izzy i Tea,
    meni je ova opcija isključena od dana kada sam započela blogovanje...(2008g.) nikada do danas nisam imala spam...slučajnost ili nešto drugo.
    Što se tiče virusa nisam sigurna baš da se možeš zaštiti na ovaj način...
    Naravno da svako treba odlučiti da li da se zaštiti ili ne...
    puse objema

    OdgovoriIzbriši
  11. Kod mene je isključena ispočetka baš zbog toga što se na tome gubi vrijeme a ja ga nemam nikada.Neželjene porukice i reklame sprečavam tako da sam uključila opciju da se na blogu mogu pojaviti samo oni komentari koje ja dozvolim.Hvala ti do beskraja za ovaj post.

    OdgovoriIzbriši
  12. Da,je,pravo imaš.I mene to nervira,ali kao i ti i svi ne zamjeram nikome!Blavo,teta Phoenix!Možda ih sada bude manje!

    OdgovoriIzbriši
  13. Potpisujem....
    Slažem se s tobom i meni se desi da moram nekoliko puta pogađat rijeći da bih pronašla pravu. A dakako i koliko se samo vremena potroši na to. Osobno mrzim te provjere. Ja nikad nisam imala problema sa spamovima ili nečim sličnim

    OdgovoriIzbriši
  14. Evo i mene s komentarom. Mene nekad toliko živcira ta provjera putem riječi da nekad i odustanem od komentiranja. Ja od početka nemam tu opciju i do sada nikakve ni spamove ni neželjene komentare nisam dobila.
    Ali, bitno je da si ti nama živa i zdrava...

    OdgovoriIzbriši
  15. Haha, baš mi je drago da se netko sjetio komentirati ta čudna, nakrivljena slova zbog kojih moram kriviti glavu i stavljati naočale.. a da ne govorim kakvih sve riječi bude, za ne povjerovat koja kombinacija slova...
    Šaljem ti veliki pozdrav!!

    OdgovoriIzbriši
  16. Hvala ti na testiranju, sada znam da je ok 200%. Meni je to uvek malo vise posla kada pisem komentare i smatram da za to vreme mogu drugo da uradim i smatram da je samo steta vremena, ali svako ima pravo na svoje misljenje.
    A samo da ti kazem jos i to, tvoja slika sa tako divnim osmehom kada god je vidim da mi toliko energije da bih mogla da poletim cini mi se. Imas toliko pozitivan osmeh da svaki tvoj komentar me drzi pola dana.. Sada si ih ostavila dva, znaci celi dan sam naelektrisana pozitvnim energijom, nema mesta za drugo. I hvala ti sto si tu, sto si takva kakva jesi, ne znam ti opisati koliko mi to znaci, ali znaj da cinis cuda. Hvala ti.

    OdgovoriIzbriši
  17. :) tema, ki je kot boj z mlini na veter ... tooliko jih je, ki se jim ne da izklopit preverjanja in toliko je novih, ki sploh ne vedo, da imajo funkcijo vklopljeno.

    OdgovoriIzbriši
  18. ja sam isto ukunula provjeru putem riječi i mene nervira,a spamove se lako da uklonit

    OdgovoriIzbriši
  19. Olá, amiga!
    Passei para uma visitinha...
    Bom fim de semana!
    Beijinhos.
    Brasil •♥•.¸
    •♥•.¸

    OdgovoriIzbriši
  20. Potpuno se slažem s tobom, i meni to smeta, odavno razmišljam da to sklonim sa svog bloga, ali sada idem iz ovih stopa.
    Hvala ti što si ovo pokrenula!

    OdgovoriIzbriši

Welcome to my world.....of crafting that is.
I am glad you stopped by.
Your comments are welcome and
appreciated.