srijeda, 18. ožujka 2009.

Rascvjetana ogrlica...

Danas je dan užasan...U toku par sati izmjenile se kiša, sunce, snijeg...Užas...Zato si podižem raspoloženje ovakvom jednom ogrlicom. Ovo je još jedan moj pokušaj da uradim neki komad bar malo sličan onome što radi draga Barbara Fajardo Obožavam njen rad i zaista ću se potruditi da moj rad bude bar malkice sličan njenom...Žena je zaista fenomenalna...

Koristila sam fimo crni, i akrilne boje, malo zlatnog praha, lak, kožni remeni, dvije metalne perle i kopča sa lančićem tako da se ogrlica može podešavati na željenu dužinu .

Još mi treba mnogo...mnogo znanja da uradim onako kako bi trebalo, ali mislim da je i ovaj pokušaj vrijedan pažnje...iz jednostavnog razloga zato što je neobično...bar ja nisam prije vidjela.

Svima LP

Phoenix

Broj komentara: 7:

 1. Ne znam kako, ali ja nisam do sad vidjela tvoj blog i sad ga otkrih onim linkom na citanju knjiga. Bas sam se nauzivala i mora i cvijeca, a to mi je i trebalo na ovako depresivnom danu. Super je blog i tutorijali, a dobila sam zelju i da napravim buketic ovog sarenog cvijeca da me "drzi" do proljeca.
  Svaka cast!

  OdgovoriIzbriši
 2. Ne znam šta joj nedostaje, ja mislim da je savršena!

  OdgovoriIzbriši
 3. Auuuuuuuu! Moram priznati da je Barbara vrlo inspirativna i jako je dobro djelovala na tebe. Ali tvoj rad je za par nijansi bolji! Budi ti skromna, ali meni je tvoj rad ljepši.

  OdgovoriIzbriši
 4. Hvala vam drage moje...
  Baš sam vesela kad mi kreativci daju pozitivno mišljenje i vjerujem iskreno.

  Daira, nisi jedina i meni se dešava da dosta toga propustim...Jako mi je žao što ne stignem sve da vidim i pročitam a tako puno ima kreativnih blogova...
  Hvala ti na svim pohvalama...Odoh na tvoj blog.H

  OdgovoriIzbriši
 5. Odlicna ogrlica, divan kolorit, bas, bas lepo izgleda.

  OdgovoriIzbriši
 6. Hvala ti puno na ovom ljepom cvetu.
  Baš je divan. Skoro da sam zaboravila., šte sve može da se uradi, samo ako.......

  Još jednom hvala.

  OdgovoriIzbriši
 7. Donda hvala puno.
  Marika, ovakav cvijet ću koristiti i za čestitke....Probala sam i odlično izgleda.

  OdgovoriIzbriši

Welcome to my world.....of crafting that is.
I am glad you stopped by.
Your comments are welcome and
appreciated.