četvrtak, 24. veljače 2011.

Hvala !!!

Drage moje, sjećate se da smo nedavno imali party kod Hrandice..Hrandica je proslavljala godinu dana postojanja svog bloga...
smilie
One koje su prisustvovale, vidjele su kako nam je provod bio fantastičan a Hrandica neponovljiva organizatorica.Na kraju nas je počastila slasticom koja je stigla na naše adrese. Ja sam prije par dana dobila ovu kartu...sa divnom porukom. Uz ovu kartu sam dobila još dvije....
 
I te dvije karte su prekrasne pa sam ih odmah smjestila u ovaj ram...i tako su našle mjesto na jednoj komodi uz ostale morske elemente.Ram je bio običan, svijetlo drvo.Samo je obojen u bijelu boju, podloga je boja čokolade da bi se ove dvije fotke lijepo isticale.Ove karte su radovi naše Hrandice.
Draga Hrandice hvala još jednom...


Ovih dana me nagrade baš hoće, pa sam dobila još dvije od  Good Ghost , Mitt-moda , Melanzana i Nena3110 , terra craft .
Sada bih ja trebala da napišem 7 stvari o sebi...Do sada sam napisala bar tri puta i iskreno, ne znam što bih još interesantno napisati o sebi...Zato ćemo ovaj put to preskočiti..
Drage moje, hvala vam za ove nagradice, sretna sam što cijenite moj rad i moj blog.
Sljedeći put je javljanje sa novim radovima...smiley

Vaša



Broj komentara: 12:

  1. Kako si me samo ljepo pohvalila :). Baš si zlatna. A drago mi je, da su ove sličice našle svoje mjesto u bjelom okviru.Bjela bi bila i moj odabir.
    Pusa velika♥ i čestitke na ostalim nagradama

    OdgovoriIzbriši
  2. Cestitam draga na nagradi i predivnim poklonima od Hrandice:-)
    Pusa

    OdgovoriIzbriši
  3. Čestitam ti na poklonima koje si primila i na nagradama. Ne moram ti ni reči da si ih sve redom zaslužila i još toliko :))
    Pusa :))

    OdgovoriIzbriši
  4. Hvala draga što si me tagirala, ali baš je bilo lijepo pročitati, ako ste primijetila ja volim navratiti rjeđe, ali zato imam više postova za čitanje i uživanje, i baš je bilo lavandasto. Pusa. Loredana.

    OdgovoriIzbriši
  5. Bas lepo. Cekamo radove i cestitke na nagradama. Pusa

    OdgovoriIzbriši
  6. Zabava kod Hrandice je bila odlična!!!!A poslala ti je i super "zahvalnicu".
    Čestitke na nagradi...i gremo naprej!

    OdgovoriIzbriši
  7. Čestitke na nagradicama i osvojenim poklončićima! Pusa

    OdgovoriIzbriši
  8. I ja sam dobila ove prekrasne slikice na poklon. Čestitam ti na nagradama i želim lijep, kreativni vikend.
    Pusa.

    OdgovoriIzbriši
  9. Bravo, čestitam na poklonima i nagradama, sve je stiglo u na pravu adresu, nekome tko je jaaako vrijedan, čekam nove radove....jeeee

    OdgovoriIzbriši
  10. čestitiam na nagradama!!malo sam škicnula po blogu i odušeeeeviilleee su me školjkice iz prošlog posta!!Prekrasne su!!! Ako tako nastaviš, vjerujem da će nagrada biti još i više

    OdgovoriIzbriši
  11. Čestitam na predivnim poklonima i nagradama. Najiskrenije mislim da si ih zaslužila.
    Pusa

    OdgovoriIzbriši
  12. Hi my favorite blog "MAG design"!!I hope you are always in good health. I just wanted to tell you if I make a blog again. This blog uses the English language and I do not interfere with the Indonesian language. There are big differences between the structure of Indonesian with English, so google translate is not much help. If you wish, please re-follow on my blog at http://javaharmony.blogspot.com. You can delete your follow yunims.co.cc. Thanks and regards.

    OdgovoriIzbriši

Welcome to my world.....of crafting that is.
I am glad you stopped by.
Your comments are welcome and
appreciated.