ponedjeljak, 23. ožujka 2009.

I još dva...

Drage moje, ako dobijete jednu nagradu onda dobijete želju da idete dalje, da radite bolje, a ako dobijete 5 nagrada za par dana, onda dobijete krila (ovo me podsjeti na reklamu red bula).
Da upravo tako, jako sam ponosna i ovo mi je veliko priznanje za ono što radim a to znači i obavezu da radim još bolje zajedno sa svima vama koji ste mi inspiracija.

Ovaj prvi award mi je dodijelila Chez moi . Samo mogu reći jedan jako kreativan i inspirativan blog, ako mi ne vjerujete, samo ga posjetite i vidjećete da govorim istinu.

Drugi award je od moje drage squash Squash,thank you so much. Njen nakit od fima je fantastičan.


I sada po pravilu ja bih trebala da dodijelim ove nagrade. Ali kako i kome? Ja bih to najradije podijelila svima vama. Zaista je tako, jednostavno mi je žao bilo koga da izostavim. Osim toga, ima mnogo novih blogova koje pratim i koji moj blog prate, sve divni kreativni blogovi tako da je sad taj broj veliki.
Zato predlažem sve moje drage virtualne prijateljice izaberite slobodno sebi award, znajte da vam je to od srca. Mislim da je to jedino pravedno rješenje.

Šaljem vam svoje najtoplije pozdrave.
Phoenix

4 komentara:

  1. Phoenix, jako sam vesela zbog Tebe! U ovom kratkom vremenu u kojem imaš blog, a radila si divno i puno - puno prije bloga, primjećena je tvoja ljubav i ustrajnost, te sad je došlo vrijeme nagrada. Prekrasno da si to doživjela, umjetnike primijete tek kad se upokoje :D. Nisi možda ni primjetila kad si otišla iz hobista u umjetnike....

    OdgovoriIzbriši
  2. Zaslužila si,tek sam pronašla tvoj blogi i pregledala ga u jednom dahu .Sve ja predivno ,kreativnost prosto privlači,svaka čast.

    OdgovoriIzbriši
  3. Hvala vam drage moje. Zbog vas koje volite i cijenite ručne radove, ja radim još više.
    Cmokići

    OdgovoriIzbriši
  4. Draga Phoenix,evo jedan mali dar i sa mog skromnog bloga !!
    Budi mi sretna i vesela !
    Hugs & Kisses Lidia

    OdgovoriIzbriši

Welcome to my world.....of crafting that is.
I am glad you stopped by.
Your comments are welcome and
appreciated.