srijeda, 7. srpnja 2010.

Škicnula sam vaše blogove i podigla nagrade

Drage moje, koje ne znate što znači ŠKICNUTI…pokušaću pojasniti.
Dakle škicnuti je isto što virnuti, proviriti, pogledati krajičkom oka.
Meni je taj hrvatski ili prije da je zagrebački sleng super…jedna riječ i sve rečeno.
E… ja vam tako svaki dan škicnem na blogove, nekada ostavim komentar, nekada ne…(ovisi koliko imam vremena)…ali uglavnom sam u toku što radite.

Cijelo jutro razmišljam o tome kako bi bilo dobro da postoji negdje radno mjesto ŠKICER…Da…da..dobro ste pročitale. Odmah bi se prijavila, vjerujem da bih bila primljena (visoko mišljeno o sebi kao i uvijek)…
Vjerovatno bih počela od “niži stručni škicer”, zatim viši pa visoki stručni škicer…i dogurala bih do glavnog škicera. To bi bilo super, osim što volim to da radim…bila bih valjda i dobro plaćena….hahaha.
Mogla bih raditi i po 20h, ne bih se umorila. Velim, kad provedem toliko vremena uz komp škicajući blogove što ne bih zaradila. Ha…mašta može svašta…E sad ozbiljno…
Prvo sam dobila obavjest…da me čeka nagrada kod Alenke, pa Zondra Art, zatim Cleo,SandraZ, Hrandica a odmah poslije Biljana. Sva ponosna…nos do plafona…primjetim i novu objavu kod Tee…Odem na njen blog…i Tea nas sve nagrađuje…Opa…naravno da sam je odmah zgrabila… Dakle, sedam blogerica mi žele odati priznanje za moj rad….Ma, ni u snu nisam mogla sanjati, ni moja mašta koja je bujna…(to ste vidjeli u gornjem djelu posta)…nije mogla to predvidjeti. Hvala vam cure do neba, potrudiću se da i dalje uživate u mojim rukotvorinama.
Opet sam krenula u škicanje blogova i primjetim da ste skoro sve nagrađene…Kako da podijelim ovaj award…???Hm…ma imam ja još nagrada koje još niste dobile…a kako znam da ste kolekcionarke što se tiče nagrada,odlučila sam vam dodijeliti ove nagrade….



Njih sam dobila od moje divne prijateljice Laure. Obožavam njen blog, njene divne čestitke.Ne propušta priliku da posjeti moj blog, da ostavi prekrasni komentar…Nikada je nisam vidjela, a imam osjećaj da se znamo jako dugo…Draga Laura hvala ti za sve.

Ne priznajem ovo ograničenje deset blogerki, ja ću malo proširiti spisak jer to jednostavno morammmmm….ovo mi je uvijek bio najteži dio posla.
Zato drage moje škicnite na desnu stranu mog bloga pa tamo gdje piše “domaći blogovi” pronađite se, i pokupite nagrade. Sve ste vi zaslužili ove nagrade….jer ste dio mog blogerskog svijeta, jer bez vas ovaj moj blog ne bi ni postojao a ja ne bih imala pojma kako raditi decoupage,ne bih znala kako obojiti nešto staro da izgleda još starije, i još mnogo…mnogo toga što mi je proširilo saznanja o materijalima i tehnikama…. i zato vam veliko HVALA…
Svima lijepi pozdravi i puse
vaša

¸


Broj komentara: 14:

  1. Itekako si zaslužila ove sve nagrade. Bez tebe, eto, ne bi znala koliko je fimo dooooooobar. Hvala ti do beskraja na tome :)) Uzimam ove nagrade s ponosom i stavljam na svoj bog. Hvala ti na tome, draga. Pusa velika

    OdgovoriIzbriši
  2. Hvala puno na nagradama!:)))
    Šaljem ti veeliku pusu.

    OdgovoriIzbriši
  3. Draga Phoenix, do tvojih ribiza - nema te pa nema i sve se nadam da ti se događaju lijepe stvari pa te zato nema, kad gle... Kao da si na svjetskom prvenstvu - za kratko vrijeme odnijela si dosta priznanja :) Čestitam! Tvoj rad privlači nagrade. Vrijedna si, a prati te sreća u stopu :)
    I na kraju zijevam nad tvojim popisom i svojim imenom. Jel to primaju oni poboldani blogovi? Nemrem vjerovovat osim što si vrijedna... divna si prijateljica!

    OdgovoriIzbriši
  4. draga phoenix potpuno se slažem da si zaslužila nagrada:)).....a s ponosom sam preuzela tvoje nagrade.....već se smješkaju na mom blogu :)))....
    pusa.....:))

    OdgovoriIzbriši
  5. Znaš kaj, kad već tak' voliš naš purgerski, da ti od srčeka onda čestitam, pošaljem je'n kušlek i nek ti navek tak lepe nagradice stižu! Škicamo i mi tebe, lepa naša i mila Phoenix! :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Šta bi mi jedni bez drugog. Baš mi je fantastično, da postoje ove blogovi i možemo, da se učimo jedan od drugog i da se može vidjet puno ljepih stvari. I ako ne puštam mnogo komentara, to ne znači, da ne pogledam sve što radiš i jako mi se sviđa tvoj rad. Budi dobro.

    OdgovoriIzbriši
  7. Baci pogled na moj blog Fantastic hobby, čeka te nagrada. Pusa!

    OdgovoriIzbriši
  8. Oh,my dear thank you so so much for your words ,you make my day thank you so so much...hugs laura

    OdgovoriIzbriši
  9. Hvala velika što si u velikom broju kreativaca odabrala i mene za nagradu. Djelim tvoje oduševljenje.
    lillium

    OdgovoriIzbriši
  10. draga phoenix cestitke na svim nagradicama,vrlo su zasluzene..i hvala ti sto si i mene uvrstila u svoje favorite,rado sam preuzela nagradice..a kod mene te ceka jos jedna,svrati..kisss!!!

    OdgovoriIzbriši
  11. Draga Phoenix, puno ti hvala, cast mi je primiti nagaradu od takve svestrane kreativke,kao sto si ti:)
    Hvala draga bloger prijateljice, pusaaaa

    OdgovoriIzbriši
  12. na kariranom blogu te čeka nagrada.....pusa:))

    OdgovoriIzbriši
  13. bravo,čestitam na nagradam,posjeti moj blog:)
    pusa,tina

    OdgovoriIzbriši

Welcome to my world.....of crafting that is.
I am glad you stopped by.
Your comments are welcome and
appreciated.