petak, 22. siječnja 2010.

Nagrade i još ponešto

Drage moje, u ovih nekoliko dana dobila sam od dragih mi prijateljica blogerica nagrade, zatim pozive da kažem 10 stvari koje najviše volim i 7 istina o sebi.

Svima se mnogo zahvaljujem i nadam se da neću nekoga zaboraviti. Idemo redom:

1. Kaća mi je dodijelila ovu nagradu i zaista me razveselila jer je ona sedma blogerica koja misli da ja trebam dobiti ovu nagradu. A Kaća ima divan blog,rascvjetan, veseo a tekst duhovit, onaj dalmatinski kojeg jako volim. Često svratim tamo da vidim ima li neki novi rad, ako nema, dovoljno je da uživam na njenom balkonu punom cvijeća i bacim pogled put mora..


2. Lindolina...moja stara virtualna prijateljica i pored ogromnog broja novih blogova sjetila se mene.
Veoma sam joj zahvalna što me i dalje prati i bodri svojim komentarima. Njen rad i napredak redovno pratim i svaki put kad vidim njen rad pitam se je li slikala ili je radila decoupage.
Ona me je tagirala da kažem 10 stvari koje volim. Prije pola godine sam imala takav poziv...(može se ovdje vidjeti) a kako se nije ništa promjenilo ...dakle i dalje isto volim iste ljude...iste stvari...možda bih mogla dodati još ponešto ali nije takvo pravilo.

3. I Iris me je tagirala za ovih deset stvari koje volim, čiji blog rado posjetim. Možda je malo skromnija nego što bi trebala biti...jer ono što radi je više nego odlično...ali zato nesebično dijeli linkove koji nam mogu jako pomoći u radu.


4. Od Iris sam dobila još i ovu  nagradu...Hvala ti draga moja!

5. I na kraju...nešto novije. Nataša-BOLIHIN SVET me je tagirala i ja bih trebala da kažem 7 istina o sebi...Ako još niste posjetili njene blogove, učinite to odmah,talenat neosporan. Natašin drugi blog je...

Volim ove igrice i zato ću rado odgovoriti na Natašin poziv. Mislim da je ovo jedan od načina da se bolje upoznamo.

Mojih sedam istina je:

1.Ja sam jutarnji tip. Ne volim ujutro da spavam dugo jer mi je žao da mi dan propada. Ujutro sam raspoložena za sve moguće poslove...i kako dan prolazi ja imam sve manje želje da radim. Sve što sam dobro uradila bilo je ujutro.

2.Ovisnik sam o Nesici sa mlijekom. Mogu da je pijem litrima i svaki put uživam kao da je pijem prvi put.

3. Ne mogu da zaspim ako nisam pročitala bar 2-3 stranice knjige. Moglo bi se reći i za čitanje u mom slučaju da je ovisnost.

4.Tipična horoskopska ribica, ili sam u fazi kad sam jako...jako uredna(previše) ili u fazi kad obavljam samo ono što moram, što mi naravno stvara nervozu i neraspoloženje.

5.Snalažljiva –jedan primjer: 2004.g.primljena sam u bolnicu na operaciju žuči koja je bila pod upalom. Uz velike doze antibiotika, upala se smirila ali je postojala opasnost da prsne žuč jer je bila puna kamenčića i pijeska. Tih dana je zaista bila velika gužva u bolnici, mnogo pacijenata sa istim ili sličnim oboljenjima i vidim ja da ću čekati dugo da na mene dođe red. Dr me pita koliko me žuč boli...na skali od 1-5...(nije me bolilo nikako)...a ja kao iz topa....4. Kaže dr...mislio sam da vas vratim kući dok se ova gužva smiri pa da onda dođete na operaciju, ali rasporediću vas sutra ujutro. Bilo me je stid...slagala sam ali jednostavno nisam niti smjela a niti htjela da čekam bojeći se još jednog groznog napada žući.

6.Nenormalno sam osjetljiva na dječije suze, na nemoćne stare ljude, na maltretiranje životinja...Vrlo često se znam rasplakati kad vidim takvu neku situaciju, naročito ako ja ne mogu pomoći.

7.Bila sam mama koja se bojala da će joj sin jedinac postati razmaženo derište pa sam bila strožija nego što je trebalo biti. Iako moj sin sada kaže da on misli da je to bio pravi način odgoja, ja mislim da nije, ali ne možemo vratiti vrijeme.

Eto to su samo neke od mojih istina.

Kako je ovo nešto novo u blogerskom svijetu ja ću tagirati ove blogerice:

6.Iris


Eto toliko za ovaj put.
Lijep pozdrav

Broj komentara: 6:

  1. Hvala ti puno za nagradicu!!!
    Ti si jutarnja osoba? Ja bash obrnuto, mogu obaviti sve ako bude noc!

    OdgovoriIzbriši
  2. Ove nagradice su odlične!
    Sa svakom novom otkrijem nešto novo o tebi i svaki puta te iznova bolje upoznam.
    I to mi je drago!
    Pozz!
    Sandra!

    OdgovoriIzbriši
  3. Draga Phoenix, hvala ti na još jednoj nagradi - ono što je najbolje, znam da je od srca jer mi se čini da te već jaaako dobro poznajem i da ništa i ne radiš bez puno ljubavi. Znaš, prepoznajem se i u ovom dijelu oko odgoja sina jedinca...mislim da postupam vrlo slično, ali na svom trogodišnjaku vidim da je veselo i sretno dijete, bez obzira na svoju katkada napornu majku, a tvoj kaže da je takav odgoj bio odličan. Nije li najbitnije zadovoljstvo djeteta? Ako je sin zadovoljan, budi i ti - napravila si odličan posao s njim! Nazdravljam ti šalicom nesicei šaljem veeeliku pusu.

    OdgovoriIzbriši
  4. Hvala draga moja Phoenix. Sve vise upoznajem tebe, a time sve vise usrecujes mene. Nek mi neko samo kaze,da ovaj svet nije lep.
    Tvoje istine o tebi, su moje radosti, i uspela si ih preneti na mene. Prvom prilikom cu obraditi moje istine, mada sam i bila vredna da vam malo predstavim zivot Pipistrele. Dodji do mene i pronadji neke novosti i neka iznenadjenja, sa nestrpljenjem te cekam. Ti si moj najbitiniji gost, to dobro znas,a i to je tacno da ti mene znas najvise od svih. Hvala ti na svemu.

    OdgovoriIzbriši
  5. draga phoenix puno,puno hvala,imas veeeeliku pusu!!!vidim da imamo slicnosti,prepoznala sam se u nekim tvojim istinama:)..hvala jos jednom na lijepim rijecima i nagradici..topli pozdrav!

    OdgovoriIzbriši
  6. vidim da si mi dala posla....čim me malo popusti lijenost :p ispunit ću zadatak :)
    zanimljiv je :)
    pozdravčić

    OdgovoriIzbriši

Welcome to my world.....of crafting that is.
I am glad you stopped by.
Your comments are welcome and
appreciated.