utorak, 26. siječnja 2010.

Blog Candy...ne jedan, nego dva

Drage moje, nekako u ovo vrijeme prošle godine sam se upustila u ovu avanturu koju nazivamo blogovanje.Počela sam sa svojim blogom i osjećala se kao da me neko bacio u prostor gdje nikog ne znam, gdje ne znam kako treba i šta raditi...i onda kao i svaka radoznala kreativka krenem u potragu za sličnim blogovima....
Među prvim blogovima (sa ovih naših prostora) kojeg sam otkrila bio je i Simonin blog BojaMoja ustvarja...

E, baš u to vrijeme je Simona slavila rođendan i 17.000 posjetilaca,zapamtila sam broj, jer sam razmišljala o tome i pitala se kada ću ja imati toliki broj posjetilaca...(još malo pa ću i ja imati toliko).

Godinu dana poslije Simona opet slavi rođendan i 70.000 posjetilaca. Poznavajući njen blog i njen rad nisam iznenađena. Obožavam njene čestitke rađene Pergamano tehnikom. Pogledajte ih obavezno. Da bi obilježila svoje jubileje, Simona je pripremila i dar najsretnijem posjetitelju.


 Draga Simona, sve najbolje povodom tvojih jubileja. Nadam se da će ovaj broj sljedeće godine biti 700.000...a mi, da uživamo i dalje u tvojim prekrasnim radovima.


E...nije kraj ,ima još jedna draga osoba Kate i njen blog Zmenek s Kate koji posjećujem i svaki put otkrijem da sam nešto propustila, neosporan talenat i kreativnost. Ako posjetite njen blog, vidjećete da sam u pravu. Kate je moja redovna posjetiteljka i komentatorica. Obožavam čitati njene komentare koji su često duhoviti.
Kate je otvorila svoju „škrinju“ na godišnjicu svoga bloga i stavila dar. Svake nedelje stavlja po jedan dar u „škrinju“.
I na rođendan svog muža će staviti poslednji dar.A na rođendan svog dragog sina otvara "škrinjicu" i izvlači dobitnika. Do njenog rođendana sretna dobitnica će dobiti svoj dar.Hm...bogata škrinja. Lijepo je Kate objedinila jubileje...Svaka čast.


Draga Kate, želim sve najbolje tebi,tvom mužu i tvom sineku povodom rođendana a tebi želim veliki broj posjetitelja, i mnogo tvojih lijepih radova.

Do sljedećeg posta
LP i puse svima

4 komentara:

  1. Uau!Zardevam :) Sploh nisem pričakovala takih pohvalnih besed! Hvala ti, hvala! Jaz ne znam tako lepo hvalit, no way! :) In ob tem ostanem brez besed. Raje pokomentiram kaj, to mi gre lažje od rok :) Bom še naprej, ker ... ma delaš take lepe izdelke, da ne gre brez komentarja:)
    Samo mali popravek za moje darilo- žreb bo na rojstni dan mojega sina, še on se je datumsko vmešal vmes :))Darilo pa upam,da bo do mojega RD prišlo do prejemnice :)
    Pa seveda hvala za čestitke. Hvala še enkrat za vse. Super si!

    OdgovoriIzbriši
  2. Draga Kate, to što sam napisala zaista i mislim.
    Hvala ti za ispravku...tako sam htjela da napišem ali sam ispustila sina...Napravila sam ispravku.
    LP
    Phoenix

    OdgovoriIzbriši
  3. Saj vem, da res tako misliš. Veliko mi pomeni, res. Hvala.
    (saj v bistvu sploh niso pomembni datumi rojstnih dni, važno je, da se bo žrebalo in delilo darila;) )

    OdgovoriIzbriši

Welcome to my world.....of crafting that is.
I am glad you stopped by.
Your comments are welcome and
appreciated.