četvrtak, 28. siječnja 2010.

Coffee Art

Da bolje vidite kliknite na sliku

Drage moje, ja sam vam k'o pčelica samo što ne idem s cvijeta na cvijet, nego sa tehnike na tehniku.Ja svoju radoznalost ne mogu obuzdati i jednostavno moram sve probati. Tako sam probala da napravim ovu kutijicu koju sam vidjela na Neninom blogu....Nena  Hvala Neno...Dopala mi se i htjela sam da probam. Nena je postavila i nacrt kutijice i mjere ali sam ja mjere prilagodila još jednom mom poroku Milki i to Noissette..:))) Po njenom savjetu sam stavila i magnetne trakice i kutijica se dobro zatvara...Isto tako mogla bi i sa nekom trakom i mašnom...ali to će biti drugi put.
I...to nije sve...Iz naslova vidite da ovaj moj projekat ima i veze sa meni omiljenim pićem...Ko o čemu ja o kafi...Pa osim što je volim popiti probala sam sa nesicom i slikati. Kako ja nisam baš talenat za slikanje, probala sam nešto jednostavno i vezano za kafu.

Dakle,vjerovali ili ne ova sličica gore na kutijici je slikana razmućenom nesicom...Znate ono napravite sebi nesicu, pripremite papir i četkicu i slikate...Malo popijete, malo slikate....hahahaha...
To nije nikakva moja izmišljotina...ljudi zaista slikaju instant kafom...i to kakve slike. Ovdje možete pogledati: Artsy Spot

Ja sam karton od kojeg sam pravila ovu kutijicu isto prebojila razblaženom nesicom...Zamisao mi je bila da izgleda kao da se prosula kafa, međutim nije tako ispalo, popravljajući ja sam skoro pa jednako obojila. Jedino je ostalo onako kako sam htjela u unutršnjem djelu kutijice. Dakle nije neuredno nego namjerno...

E to je to, za danas...
Lijep pozdrav



Broj komentara: 19:

  1. super si "kopirala" mojo škatlico!!! dobra ideja za čokolado
    dobra ideja tole slikanje s kavo :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Evo, već se oblizujem :) Pokušavala sam se jedno vrijeme "furati" na tamnu čokoladu, no "furka" mi nije prešla u naviku! Ipak, mliječna je mliječna! Phoenix, ideja je mrak! Za kavoljupce dušu dala!

    OdgovoriIzbriši
  3. Wow, strašna ideja... super ti je ispala kutija, jako mi se sviđa!!! Ne mogu vjerovati da je naslikano nessicom...svaka čast!

    OdgovoriIzbriši
  4. Odlično, odlično!
    Kar do sem diši :)))) Pa dobra ideja s tem barvanjem!!!
    Ampak čokolada ... zakaj pa ni kavina? (joke, joke!) :))))

    OdgovoriIzbriši
  5. O kakšna fajn ideja, še nisem videla. Dobra izvedba in sladka :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Fantastična ideja - ne znam što mi je bolje - kutijica ili činjenica da si sve odradila kavom. Super! Kako je krenulo, baš bismo mogle slikati, npr. juhom, kakvim gulašom, pečenjem...mislim čisto da ne gubimo vrijeme! Kad bolje razmislim, upravo si mi otkrila da su mi muž i sin pravi umjetnici -imam hrpu stolnjaka odrađenih tom tehnikom. ;)

    OdgovoriIzbriši
  7. Super ideja..in tole s kavo je res dobro izpadlo!

    OdgovoriIzbriši
  8. prvo, svaka cast za ideju i izvedbu sa kutijicom, a posebno je dragocjen sadrzaj ove kutijice jer je to i moja omiljena cokolada...
    naravno, post divan kao i inace-ALI!
    posebno mjesto na tvom blogu imaju svakako puzle...
    super ideja a i slikice su uvijek posebno lijepe...
    kiss, milena

    OdgovoriIzbriši
  9. Mene ideja slikanja kafom očarala. I to nesicom, mojom omiljenom. Od kud ti ideja??? Lijepo slikaš.

    OdgovoriIzbriši
  10. Super je kutijica. Sta sve kafa moze cudo jedno. Mada nisam sigurna kako bih ja izvela sliku sa kafom. Bravo za ovakav rad, super je.

    OdgovoriIzbriši
  11. kaaaaaaj? a to je... uh, česa vse se ne domislite. in izvedba - krasno, krasno.

    OdgovoriIzbriši
  12. Ma nemogu vjerovati da je to nesica!!!!
    Svaka čast na ideji!
    Moram i ja probati!
    A kutijica ti je zakon!
    Pozz!
    Sandra!

    OdgovoriIzbriši
  13. koja luda ideja! kutijica je super! morat ću iskušati slikanje nessicom, to još nisam probala...

    OdgovoriIzbriši
  14. Kakva ideja! I ja cu pokusati! Odlicno je ispala!

    OdgovoriIzbriši
  15. Kako god, izgleda prelepo.
    A ja sam postala sakupljacica bacenih kutija iza supermarketa, podigla sam dve neostecene kutije od Milka cokolade,vecu i mnju, samo da smislim kako da ih iskoristim.
    A sto se tice letenja s cveta na cvet, i ja bih isto tako, po malo pokusavam, ali nisam tako vesta, obicno ono novo ne bude dobro, ali vazno je uzivati u radu.

    OdgovoriIzbriši
  16. haha, super! jedino ću ja probati sa turskom kavom, previše volim nesicu da bi završila drugdje osim u mom trbuhu :)

    OdgovoriIzbriši

Welcome to my world.....of crafting that is.
I am glad you stopped by.
Your comments are welcome and
appreciated.